Hoşgeldiniz  

VERİLEN SÖZ YERİNE GETİRİLDİ

admin | 05 Nisan 2021 | Uncategorized A- A+

VERİLEN SÖZ YERİNE GETİRİLDİ

VERİLEN SÖZ YERİNE GETİRİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın Bolvadin İmam Hatip Lisesinin Proje Okul Olması Girişimleri Sonuç Verdi.

Milletvekili Taytak yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz ocak ayında Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek Bey ile Bolvadin ilçemizde gerçekleştirdiğimiz muhtarlar toplantısında, sayın valimizden Bolvadin İmam Hatip Lisemizin proje kapsamına alınarak nitelikli okullar arasına alınması konusunda söz almıştık.

Afyonkarahisar Valimiz ile yaptığımız girişimler sonucunda, Milli Eğitim Bakanlığımızca Bolvadin İmam Hatip Lisemiz Fen ve Sosyal Bilimler Projesi kapsamına alınarak Proje Okul olmuştur.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılından itibaren Bolvadin ilçemiz Türkiye’nin her yerinden gelen, öğrencilerimizin sınav merkezi olacak ve Bolvadin İmam Hatip Lisemiz nitelikli okullar arasına girecektir.

Yapılan bu çalışma hem Afyonkarahisar’ın eğitim alanında gelişmesi için önemli bir adım olacak hem de ilimizin ve ilçemizin tanıtımında büyük bir rol alacaktır. Bu kapsamda, Bolvadin İmam Hatip Lisemiz proje okul olarak eğitim ve öğretime devam edecektir.

Amacımız eğitim alanında ilçemizi ileri bir noktaya taşımaktır. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor, Bolvadin’imize hayırlı olmasını temmenni ediyorum.” Dedi.

477 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
@2023 Bolvadin Kent Haber & Yedikapı Ajans Tüm Hakları Saklıdır.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle