Hoşgeldiniz  

Kaymakam Osman Bilici’nin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

admin | 14 Temmuz 2021 | Uncategorized A- A+

Kaymakam Osman Bilici’nin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi karşısında aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferimizin 5. yıl dönümündeyiz.

FETÖ/PDY terör örgütü tarafından planlı olarak gerçekleştirilen ve tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimlerinden biri olan 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın dirayeti ve çağrısıyla, dilde tekbir, kalplerde sarsılmaz iman ile gök kubbeden bayrağımızı, minarelerden ezanımızı dindirmeyerek darbe girişimini püskürtmüş ve bertaraf etmiştir.

Bu topraklar bin yıldır bizim vatanımız; Anadolu, bin yıldır Türk yurdu. Tarihin her döneminde bu necip millet mevcudiyeti, istikbali ve bekası için gereken tüm bedelleri ödemiş, bundan sonra da ödemeye hazırdır. 

Tarih boyunca nice ihaneti; feraset, cesaret ve fedakârlığı ile aşan milletimiz, FETÖ’nün yaşattığı bugünü de unutmayacak, unutturmayacaktır. Milletimiz, bu kutsal topraklara saldıranlara karşı 100 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Türkiye tek yürek olmuştur. Bizler ay yıldızlı bayrağın destanını okuyarak bugünlere gelmiş, bundan sonra da onun destanını yazarak yolumuza devam edecek olan bir milletin köklerinde yeşermiş, hayat bulmuş neferleriz.

Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzu bahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa   vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’un yıl dönümünde; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda, terörle mücadelede, 15 Temmuz hain kalkışma planında ve sınır ötesi operasyonlarda şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.

712 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
@2023 Bolvadin Kent Haber & Yedikapı Ajans Tüm Hakları Saklıdır.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle