Hoşgeldiniz  

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’nin Kurban Bayramı Mesajı

admin | 20 Temmuz 2021 | Uncategorized A- A+

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’nin Kurban Bayramı Mesajı

Kaymakam Osman Bilici, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Bilici, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerim,

“Manevi zenginliğimiz olan birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi duygularımızın zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızı hatırlamayı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmeyelim. 

Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerini ve gazilerimizi bu bayramda da yalnız bırakmayalım. Unutmayalım ki bizler şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları ile dimdik ayakta durmaya devam ediyoruz. Bayramda, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, yaşlılara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi bilen bir millet olarak birbirimize daha candan ve gönülden sarılalım.

Kaymakamlık olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, gurbetçilerimiz başta olmak üzere seyahate çıkacak tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, bayramın Emirdağlı hemşehrilerimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

1903 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
@2023 Bolvadin Kent Haber & Yedikapı Ajans Tüm Hakları Saklıdır.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle