20 YILDIR HİÇBİR ADIM ATILMAMIŞ BOLVADİN TDİ OSB'DE İLK İMZALAR ATILDI
Özbek Mühendislik sahibi Kemal ÖZBEK, Belediye Başkanı Derviş AYNACI'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Ege Bölgesi'nin en büyüğü olacak ve Afyonkarahisar'ın tek Tarım'a Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİ OSB) üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplam 2 milyon metrekarelik alanı ile yaklaşık 20 yıldır bürokrasinin tozlu raflarında bekleyen bu dev proje, Başkan Derviş AYNACI'nın kararlı girişimleriyle yeniden hayat buluyor.
Özbek Mühendislik ile atılan imzalar neticesinde, bölge hayvancılığına ivme kazandıracak, üreticiyi güçlendirecek ve Bolvadin ekonomisine yeni bir soluk getirecek olan TDİ OSB'de ilk somut adım atıldı.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Derviş AYNACI, şu ifadeleri kullandı:
> "Yıllardır sadece dosyalarda kalan, konuşulup da bir türlü başlanamayan bu proje, bugün artık Bolvadin'in iradesiyle hayata geçiyor. Biz, lafla değil icraatla konuşan bir belediyeyiz. Bugün burada atılan imzalar, Bolvadin'in geleceğine vurulan mühürdür.
Bolvadin, üretimden yana, emekten yana, istihdamdan yana bir kalkınma yolculuğuna çıkmıştır. Tarım ve hayvancılıkta kendi potansiyelini gerçeğe dönüştürecek bir dönemin eşiğindeyiz.
Bizim derdimiz günü kurtarmak değil, geleceği inşa etmektir. TDİ OSB; Bolvadin'in, Afyonkarahisar'ın ve bölge insanının yüzünü güldürecek, bu topraklarda üretim ve bereketin yeniden yeşermesini sağlayacaktır. Artık Bolvadin, bekleyen değil, üreten bir şehir olacaktır."
Başkan AYNACI, nazik ziyaretleri ve katkılarından dolayı Özbek Mühendislik sahibi Kemal ÖZBEK'e teşekkür etti.