10576,45%-1,97
42,19% -0,01
48,90% 0,00
5603,62% -0,03
9300,75% 0,00
BOLVADİN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE DOĞALGAZ STARTI VERİLDİ
Bolvadin Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde incelemek üzere ilçemize gelen BOTAŞ heyeti, Belediye Başkanımız Derviş AYNACI’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Bolvadin OSB Müdürü Hakan GÜMÜŞ, BOTAŞ Operasyon Müdürü Kazım TOYDEMİR, Elektrik-Elektronik Başmühendisi Enis Murat ORHAN, Başuzman Mustafa GENÇ ve Uzman İsmet Kürşat SARI katıldı.
Görüşmede, Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz verilmesi sürecinde önemli bir aşamaya gelindiği, çalışmaların resmen start aldığı ve boru hattı ile doğalgaz istasyonunun yapılan saha incelemeleri sonucunda belirlendiği ifade edildi.
Toplantıda ayrıca, altyapı çalışmalarının hızlandırılması, üretim potansiyelinin artırılması ve Bolvadin Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırımcılar için daha cazip hâle getirilmesi yönünde değerlendirmeler yapıldı.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Derviş AYNACI şunları söyledi:
“Geçtiğimiz haftalarda BOTAŞ Anadolu Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etmiş ve ilçemiz adına doğalgaz sürecinin hızlandırılması yönünde istişarelerde bulunmuştuk. Bugün de o görüşmelerin somut bir adımını görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Boru hattı ve istasyonun sahada belirlenmesi, sürecin artık fiilen başladığını gösteriyor. Sağ olsunlar, ekiplerimizle birlikte sahada titiz incelemelerde bulundular. Bizim tek gayemiz Bolvadin’e hizmet etmektir. Üretimi, kalkınmayı ve gelişimi destekleyen her projenin sonuna kadar arkasındayız.”
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve Bolvadin’in sanayi geleceğine dair ortak hedeflerin vurgulanmasıyla sona erdi.