Hoşgeldiniz  

MİMAR SELİM KARASEKRETER  İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

admin | 27 Nisan 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

MİMAR SELİM KARASEKRETER  İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

    Bolvadin eski Belediye başkanlarımızdan Mimar Selim KARASEKRETER bilgi vedeneyimlerini bölge insanın hizmetine sunmaya devam ediyor. Kişiliği ve yaptığı işlerle takdir toplayan  Mimar Selim KARASEKRETER Bölge insanını Dağ türimi ile tanıştırmak için örnek projeyle örnek oluşturdu.

  Türkiye Afyonkarahisar lılar platformu, Dağ Turizmi grubu olarak Gn. Başkanımız M. Ali Danışmen başkanlığında Afyon un Çay ilçesi ormanında Bolvadin eski Belediye başkanlarımızdan Mimar Selim KARASEKRETER in inşaasına başladığı Afyonun ilk ve tek DAĞ TURİZM HOTELİ ni gezip inceledi. Afyona DAĞ TURİZMİNDE ÖNCÜ olup büyük bir değer katacak olan Tesisin Avrupadan da turist/misafir çekeceği su götürmez bir gerçektir.       

   Gerek tesisin güzelliği, gerekse DOĞA manzarası büyüleyici olan bu önemli Tesis in 3 km lik yol ve ulaşım sıkıntısını inşallah değerli Valimizin, Afyon un değerli idarecileri ve siyasilerinin gidereceğine inanıyoruz.

Onları da bir an önce bu önemli tesisi görüp incelemeye davet ediyoruz… Selim bey e başarılar diliyorum. Tesis, Çay ilçemize, Afyon’umuza ve ülkemize hayırlı olsmasını dileriz..

125 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
@2023 Bolvadin Kent Haber & Yedikapı Ajans Tüm Hakları Saklıdır.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle