Hoşgeldiniz  

BOL-DAV ANKARADAKİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ‘’KARİYER BASAMAKLARI YÜRÜYÜŞ’’ SÖYLEŞİSİNDE BULUŞTU

admin | 18 Aralık 2022 | Eğitim, Genel, Kültür Sanat, Tüm Manşetler A- A+

BOL-DAV ANKARADAKİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ‘’KARİYER BASAMAKLARI YÜRÜYÜŞ’’ SÖYLEŞİSİNDE BULUŞTU

Ankara da eğitimine yeni başlayan ve devam eden Üniversiteli öğrencilerimize “Kariyer Basamakları Yürüyüşü” söyleşisinin konuğu Vakfımız Yönetim Kurulu üyesi Sermaye Piyasası Başkan Yardımcısı Sayın Ali ERDURMUŞ Beydi.

11 Aralık 2022 de Vakıf Genel Merkezinde yapılan ve sıcak bir ortamda gerçekleşen söyleşide Ankara da çeşitli üniversitelerde farklı fakültelerde okuyan Bolvadinli öğrencilerimiz söyleşiyi pür dikkat dinledikleri gözlemlendi.

Yaşam çizgilerinin kilometre taşlarının da takip edilmesi gereken kariyer planlamalarının yön ve yöntemleriyle birlikte, başta insani değerleri yüceltme ve hayatlarına ve sosyal hayata yansıtmaları konularında da dengeli olmalarının önemi üzerinde duruldu.

Eğitimi sırasında Amerika’daki gelişmelerden de örnekler veren Sayın Erdurmuş geleceğin dünyasında birçok alanda eğitim alanların ve bilginin pazarlanması noktasında inovatif süreçleri takip edenlerin rağbet göreceği bir dünyaya doğru yol alınmakta olunduğu söyledi. Kendilerini ifade ederken, çok satırlı ifadelerin yönetim kademelerince çok dikkate alınmadığını az satırla konunun özüne değinmeleri dolayısıyla mesajın net verilmesinin önemi üzerinde durdu.

Bilişim teknolojilerinin ve yapay zekâ gelişmelerinin gelecekteki yansımalarının, meslekler üzerindeki etkileriyle birlikte, eğitim üzerindeki tesirlerinin de çok farklı boyutlara ulaşacağı, dolayısıyla bunlara adapte olmak için şimdiden hazırlıklı olma mecburiyeti olduğunu ifade ettiler.

Öğrencilerimiz kendilerini tanıtarak Bol-Dav faaliyetlerinin kendilerini müspet yönde etkilendiğini bu tür etkinliklerin sürekli tekrarlanmasını ve farklı etkinliklerle tekrar bir arada olmalarına vakfın vesile olmasını istediler.

142 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
@2023 Bolvadin Kent Haber & Yedikapı Ajans Tüm Hakları Saklıdır.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle